Lista – 4 Leverantörer av Förmånscyklar

Förmånscyklar är ett utmärkt sätt för arbetsgivare att främja en hälsosam och miljövänlig livsstil bland sina anställda. Med rätt leverantör kan företag erbjuda attraktiva cykelförmåner som inte bara gynnar anställda, utan också bidrar till en hållbar arbetsplats. I denna artikel går vi igenom fyra populära leverantörer av förmånscyklar som erbjuder olika lösningar för företag och anställda.

Business Bike

Business Bike är en del av Pon.Bike, världens största cykelkoncern, och ägs av Bike Mobility Services. Företaget har över 30 000 företagskunder och 300 000 leasade förmånscyklar, vilket gör dem till marknadsledande inom förmånscyklar i Tyskland. De erbjuder en enkel och flexibel lösning där arbetsgivare kan välja bland ett brett sortiment av cyklar och tillbehör. Genom en användarvänlig plattform kan anställda enkelt välja och beställa sin förmånscykel, samtidigt som arbetsgivare kan hantera och övervaka programmet online​1​. De har flertalet lokala butiker anslutna på olika orter.

Bike Lease:

Bike Lease Sweden AB är ett företag som erbjuder en leasinglösning för förmånscyklar. De är en av de största leverantörerna av förmånscyklar. Företaget ägs av gruppen WeSports som äger över 40 bolag inom sportbranschen. Bland annat äger de Cykelkraft, Spobik, Biketown & Cykloteket som de kan leverera cyklar ifrån.

Sportson:

Sportson är en välkänd aktör på den svenska cykelmarknaden och erbjuder också ett förmånscykelprogram. De är den största renodlade franchisekedjan för cyklar och har 27 butiker anslutna på olika platser i Sverige. De har ett brett sortiment av cyklar som arbetsgivare kan erbjuda sina anställda. En fördel är att Sportson ger support och service direkt genom sina egna butiker runt om i landet, vilket säkerställer att anställda får den hjälp och det stöd de behöver för att hålla sina cyklar i toppskick.

Green Benefits:

Green Benefits som ägs av samma företag som Elcykelpunkten fokuserar på att erbjuda hållbara cykelförmåner och framförallt genom elcyklar. Genom att samarbeta med Green Benefits kan företag erbjuda sina anställda tillgång till kvalitetscyklar samt tillbehör och service. Green Benefits strävar efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt, med en onlineplattform där arbetsgivare och anställda kan hantera allt som rör förmånscykelprogrammet.

Slutsats

Oavsett om du är arbetsgivare som vill erbjuda cykelförmåner till dina anställda, eller en anställd som är intresserad av att utforska de olika alternativen, finns det många leverantörer av förmånscyklar att välja mellan. Business Bike, Bike Lease, Sportson och Green Benefits är bara några av de många alternativen som finns tillgängliga på marknaden. Varje leverantör har sin unika styrka och erbjuder olika fördelar, så det lönar sig att undersöka vilken som bäst uppfyller dina behov och preferenser.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *