Vår bakgrund:

Cykelkonsulterna är skapad av cykelentusiaster och branschexperter med en gemensam vision – att främja cyklandet som ett hållbart och hälsosamt transportmedel. Vi har samlad erfarenhet genom att arbeta med allt från att dagligen använda cyklar, cykelservice och reparationer till försäljning. Detta har gett oss en gedigen grund att stå på när det gäller att förstå cyklarnas potential och de utmaningar som du som cyklist kan stöta på. Vi gästskriver även om hur du kan förhindra cykelstöld på stulencykel.se.

Vår mission:

Med bakgrund av den globala klimatkrisen och behovet av hälsosammare levnadsvanor, ser vi cyklandet som en lösning på många av de problem vi står inför idag. Vår mission är att uppmuntra fler människor att upptäcka glädjen och fördelarna med att cykla, både för deras egen hälsa och för miljön. Genom att dela kunskap, tips och resurser, strävar vi efter att skapa en cykelvänligare värld.

Vad vi gör:

På Cykelkonsulterna arbetar vi med att sprida information och medvetenhet om fördelarna med cyklandet. Vår webbplats är en plattform där vi delar användbar information om olika aspekter av cyklandet – från hur man väljer rätt cykel och tillbehör, till hur man underhåller sin cykel och navigerar säkert i trafiken. Vi skriver också om de senaste trenderna inom cykelvärlden, inklusive elcyklar, mobil cykelservice och cykelförmåner.

Varför Cykelkonsulterna?

Vi brinner för att hjälpa människor att göra informerade val när det gäller cyklandet och att skapa en kultur där cykeln ses som ett förstahandsval för transport. Vår kunskap och erfarenhet inom cykelbranschen gör oss till pålitliga rådgivare för alla som vill lära sig mer om cyklandets många fördelar och hur man kan integrera cykling i sin vardag.

Kontakta Oss

Vi välkomnar alla frågor, förslag eller feedback. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om vad vi gör eller hur vi kan hjälpa dig på din cykelresa. Tillsammans kan vi arbeta för en grönare och hälsosammare framtid! Du kan nå oss på info@cykelkonsulterna.se